تاریخ : شنبه 20 مهر 1398

نشست صمیمی مسئولین معاونت آموزش ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی با دانشجویان پسر خوابگاه شهید لطیف زاده، جهت درد ودل با دانشجویان و شنیدن مشکلات آنان درشب سه شنبه مورخ98/07/16،در محل نمازخانه خوابگاه شهید لطیف زاده برگزار گردید.
شب سه شنبه شانزدهم مهر ماه نشست صمیمی مسئولین معاونت آموزش ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی با دانشجویان پسر خوابگاه شهید لطیف زاده، جهت درد ودل با دانشجویان و شنیدن مشکلات آنان در محل نمازخانه خوابگاه شهید لطیف زاده برگزار گردید. در ابتدای این نشست صمیمی نماز مغرب و عشا با حضور مسئولین و دانشجویان در نماز خانه خوابگاه اقامه شد،سپس اعضای شورای صنفی همه مشکلات رفاهی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان را مطرح کردند. بعد از شنیدن صحبتهای دانشجویان ابتدا آقای آذرسا مدیر امور دانشجویی و فرهنگی در مورد مشکلات حوزه  مربوطه توضیحاتی ارائه نموده و اقداماتی که برای رفع این مشکلات انجام خواهد شد  را بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر شرفخانی مدیر آموزش و تحقیقات در مورد مشکلات به وجود آمده در این حوزه و رفع این مشکلات توضیحات لازم را ارائه نمودند. در ادامه این نشست  خانم دکتر صدیفی معاون  آموزش ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید برای دانشجویان و آرزوی موفقیت برای تمامی زحمت کشان این عرصه را داشتند و ابراز نمودند که بنده در مدت محدود و کم بعد از قبول مسئولیت  چندین بار حضور در خوابگاه مشکلات شما دانشجویان را رصد نموده ام و بنده  و کلیه همکاران سعی خواهیم کرد با اولویت بندی مشکلات شما دانشجویان با توجه به وضع اقتصادی موجود در جهت حل آنها اقدامات اساسی را انجام دهیم.

• در شنبه 20 مهر 1398
  • در دوشنبه 29 مهر 1398