تاریخ : يکشنبه 21 مهر 1398

جلسه وبینار در خصوص معرفی سامانه ویزیت

بسمه تعالی
جلسه وبینار در خصوص معرفی سامانه ویزیت با هماهنگی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی در مورخه98/07/20 برگزار شد.در این جلسه, سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و تعدادی از دانشجویان ,اساتید و محققین دانشکده علوم پزشکی خوی شرکت داشتند. سامانه ویزیت که توسط مرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است معرفی و آموزش داده شد.شایان ذکر است این سامانه نتایج بزرگترین پروژه های مربوط به سرطان, بیماری های غیر واگیر و ریسک فاکتورهای مختلف در سطح کشوررا به نمایش می گزارد.این سامانه اولین سامانه مصورسازی اطلاعات کشور است.از طریق این سامانه می توان به بیش از 600 میلیون شاخص اطلاعاتی در زمینه سلامت,انواع بیماری ها و ریسک فاکتورهای مختلف و سرطانها در بازه زمانی 27-26 ساله دسترسی پیدا کرد.

• در يکشنبه 21 مهر 1398
  • در دوشنبه 29 مهر 1398