تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1398

برگزاری مراسم دانشجویان جدید الورود و همایش فصل نو،فصل نشاط علمی همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه

مراسم دانشجویان جدید الورود و همایش فصل نو،فصل نشاط علمی همزمان باروز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در دانشکده علوم پزشکی خوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی روز یکشنبه نوزدهم آبان ماه مراسم دانشجویان جدید الورود و همایش فصل نو،فصل نشاط علمی همزمان باروز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه  با حضور مسئولین و دانشجویان در تالار ارتش شهرستان خوی برگزار گردید. این مراسم با تلاوت آیاتی از چند کلام ا... مجید توسط دانشجوی فعال در کانون  دانشجویی قرآن و عترت دانشکده آقای پورمند آغاز شد و در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین زینالی نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان برای راهیابی به دانشکده علوم پزشکی خوی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان و رسیدن به درجات عالی علمی به نکاتی اشاره نمودند ، همه ما نیازمند تذکر هستیم و با هشدارهای به موقع میتوانیم در مسیر درست علمی وفرهنگی گام برداریم و همچنین بر ضرورت شروع همه کارها با نام و یاد خدا اشاره کردند.ایشان در ادامه سخنرانی خود به قدمت شهرستان خوی و جایگاه بالای این شهرستان در طول تاریخ اشاره نمود و همچنین دانشجویان را برای تلاش مضاعف برای دستیابی به مراتب بالای علمی تشویق نمود و همچنین این نکته را گوش زد کرد که دانشجویان باید در ساختن این مرز و بوم از هیچ تلاشی مضایقه نکنند.ایشان در ادامه افزود:  علم ، امنیت بیرونی و ایمان ، امنیت درونی میدهد و علوم انسانی جایگاه والایی در میان علوم دارد. در ادامه مراسم خانم دکتر صدیفی معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی، ابتدا با عرض خوش آمد گویی  وتبریک خدمت دانشجویان جدید الورود بمناسبت هفته وحدت و روز علم سخنان خود را آغاز نمودند،ایشان در ادامه به شهر خوی که دارای قدمت کهن با تاریخ فرهنگی ،موقعیت استراتژیک خاص و همجوار بودن با کشورهای دیگر و ظرفیت مناسب جهت توسعه در آموزش عالی و حتی بین الملی را دارد اشاره داشتندو در ادامه سخنان  به دانشکده علوم پزشکی خوی که از سال 1397از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مستقل و از این نظر دانشکده ای نوپاست ولی نظر به فعالیت آن نزدیک 27 سال در امر آموزش و تربیت نیروی انسانی سابقه ای دیرینه دارد و هم اکنون در 5رشته با بیش از 517 دانشجو و 21 هئیت علمی به فعالیت خود ادامه می دهد که از اهداف این معاونت توسعه کمی و کیفی رشته ها،افزودن تحصیلات تکمیلی و توسعه ی حمایت از فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی می باشدابراز داشتند.در ادامه خانم دکتربه تغییرات عمده در اقتصاد  فناوری اطلاعات و نیاز به تبدیل شدن به دانشگاه های نسل سوم اشاره و  به موضوع مرجعیت علمی که اولین بارتوصیه مقام معظم رهبری در ارتباط با توسعه کشور ،دانشگاه پویا و با نشاط که پاسخگو به نیازهای جامعه بوده و حل مسائل را در اولویت خود قرار دهد را یاد آور شدند.  و  در پایان سخنان خود به حمایت از تشکلهای دانشجویی،تجهیز خوابگاه ها تامین مسائل رفاهی،حمل و نقل،مشاوره و تربیت بدنی که از دغدغه های اولیه دانشجویان عزیز می باشداشاره داشته و گفتند ما زمینه را برای ایجاد تحول و نشاط در آموزش و پژوهش و فعالیتهای علمی فرهنگی فراهم خواهیم کرد.در ادامه این مراسم دکتر شرفخانی مدیر آموزش وتحقیقات، ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود و روز علم  به مسائل آموزشی و تحقیقاتی اشاره نموده و در ادامه سخنان به آیین نامه های آموزشی و حق غیبت دانشجویان پرداختند.در ادامه این مراسم تقی آذرسا مدیر دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک روز علم و قدم گذاشتن  دانشجویان جدید الورود به دانشکده و شهرستان خوی آرزوی موفقیت در این چهار سال پیش رو را داشته و در ادامه به وظایف معاونت فرهنگی و دانشجویی و چارت تشکیلاتی این مجموعه از قبیل مرکز مشاوره و سلامت روان، اداره امور خوابگاهها ، اداره تغذیه، اداره تربیت بدنی ، اداره فرهنگی و فوق برنامه اشاره و به مختصر شرح وظایف این حوزه ها را توضیح دادند. در ادامه این مراسم آقای انوری مسئول مرکز مشاوره کار آفرینی شهرستان خوی، به بیان اهمیت کارآفرینی و تشویق دانشجویان و  به مزایای این امر از جمله اشتغال زایی و درآمد زایی اشاره نموده و از حمایت این مرکز از فعالیتهای دانش بنیان را ابراز نمودند.در ادامه مراسم با تقدیر از دانشجویان کار آفرین و  برتر ماراتن علمی و دبیر سابق انجمن علمی دانشکده و دکلمه ایی برای امام زمان مراسم به اتمام رسید.