تاریخ : چهارشنبه 22 آبان 1398

برگزاری نشست هئیت رئیسه دانشکده علوم پزشکی خوی با حضور دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هئیت همراه

نشست هئیت رئیسه دانشکده علوم پزشکی خوی با حضور دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هئیت همراه در معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده روز سه شنبه 21 آبان دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی بهمراه هیات همراه جهت بررسی مشکلات و بازدید از دانشکده حضور یافتند. دکتر سیما سادات لاری و هئیت همراه صبح روز سه شنبه با استقبال دکتر مقدم تبریزی ریاست دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین زینالی  نماینده نهاد رهبری دانشکده،دکتر رقیه صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده، دکتر جبارزاده معاون توسعه و مدیریت منابع دانشکده و جمعی از مسئولین دانشکده وارد شهر خوی شدند و در مزار شهدا شهرستان خوی حضور یافته و با آرمانهای شهدای انقلاب تجدید میثاق نمودند.بعد با استقبال دانشجویان وکلیه اساتید و کارکنان در دانشکده حضور یافته و در نشست با هئیت رئیسه دانشکده  و مهمان ویژه این نشست دکتر تیموری معاون سیاسی ،اجتماعی و امنیتی فرماندار شرکت نمودند. در این نشست ابتدا دکتر مقدم تبریزی با عرض خوش آمد گویی خدمت خانم دکتر لاری و هئیت همراه ابراز امیدواری کردند تا این سفر برای دانشکده پر برکت باشد. در ادامه دکتر صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و  دانشجویی فرهنگی دانشکده  ضمن خوش آمد گویی با ارئه مطالب کامل و واضح تمام مشکلات و دغدغه های حوزه فرهنگی و دانشجویی را مطرح کردند.ایشان بعد از شیندن تمام گفته های اعضای حاضرین به ترتیب ابتدا مهندس رحیمی توضیحاتی مبسوطی در مورد وضعیت صندوق رفاه دانشجویان وزارت و بودجه این واحد را ارائه نموده و قول دادند اعتبارات وام های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی را 50 درصد افزایش دهند و با توجه به کمبود اعتبار اختصاص یافته، مهندس رحیمی به دانشجویانی که نتوانستند برای وام دانشجویی در این ترم ثبت نام نمایند اشاره داشته و گفتند که ما دوباره شرایط را برای ثبت نام این دانشجویان متقاضی مهیا خواهیم کرد تا برای آنها هم وام تعلق بگیرد.و در ادامه مهندس رحیمی قول مساعد دادند که یک بودجه ابلاغی جهت رفع مشکلات فرهنگی و دانشجویی دانشکده در نظر گرفته شود و برای احداث و شروع طرح خوابگاه های دانشجویی مزاکرات لازم را با مدیر عامل بانک صادرات جهت اختصاص وام با سود کم را انجام دهند.