تاریخ : سه شنبه 28 آبان 1398

برگزاری مسابقه کتابخوانی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

بمناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی، مسابقه کتابخوانی (بیانیه گام دوم انقلاب ) برای د انشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی  معاونت فرهنگی ودانشجویی ،روز بیست و هفتم آبان ماه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده و با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده بمناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی ،مسابقه کتابخوانی ( بیانیه گام دوم انقلاب ) برای دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی برگزار گردید.
در این مسابقه تعداد 30 نفر از دانشجویان شرکت نمودند، این مسابقه بصورت کتبی و با حضور مسئولین معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید، که به نفرات برتر این مسابقه درمراسم روز دانشجو  هدایایی اهدا خواهد شد.