تاریخ : شنبه 2 آذر 1398

بازدید سرزده دکتر صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی از خوابگاه شهید لطیف زاده

دکتر صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و جمعی از مسئولین دانشکده بصورت سرزده از خوابگاه شهید لطیف زاده بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده عصر چهارشنبه بیست و نهم آبان ماه دکتر صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و جمعی از مسئولین دانشکده بصورت سرزده از خوابگاه شهید لطیف زاده دیدار نموده و از نزدیک شاهد نحوه توزیع غذای دانشجویان بودند و در جریان این بازدید تعدادی  از دانشجویان مشکلات و دغدغه های  خود را برای ایشان ابراز داشتند.دکتر صدیفی اظهار داشتند من و کلیه همکارانم در حوزه دانشجویی و فرهنگی تلاش می کنیم تا در اسرع وقت کلیه مشکلات اسکان و رفاهی دانشجویان بر طرف شود.