تاریخ : دوشنبه 18 آذر 1398

دیدار جمعی از مسئولین و دانشجویان با حجت الاسلام و والمسلمین شکوری امام جمعه شهرستان خوی بمناسبت روز دانشجو

بمناسبت روز دانشجو جمعی از مسئولین و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی با حجت الاسلام و والمسلمین شکوری امام جمعه شهرستان خوی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی روز شنبه شانزدهم آذر ماه جمعی از مسئولین  و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی با حجت الاسلام و والمسلمین شکوری امام جمعه شهرستان خوی دیدار کردند.در این دیدار ابتدا تعدادی از دانشجویان به نمایدگی از تشکل های دانشجویی مطالب و خواسته های خود را مطرح نمودند.در ادامه حجت الاسلام و والمسلمین شکوری امام جمعه شهرستان خوی بعد از شنیدن گفته های مسئولین و دانشجویان، به عظمت روز دانشجو کلیات ماهیت این روز و دانشجویان شهید اشاره نموده و به دانشجویان قول مساعد دادند تا برای حل مشکلات دانشکده جلساتی با حضور مسئولین شهری و دانشکده ترتیب داده و در جهت رفع این موانع و مشکلات اقدامات لازم صورت گیرد. ایشان در ادامه به دانشجویان گفتند که  در زمانی مشخص برای شنیدن حرف ها و مطالبات کل دانشجویان ترتیب خواهند داد و خواستار پررنگ شدن همکاری بین حوزه و دانشکده و ایجاد جلسات هم اندیشی بین این دو قشر شدند.