تاریخ : دوشنبه 18 آذر 1398

: دیدار جمعی از مسئولین و دانشجویان با خانواده شهیدین دانشجو شهید صادق بهفر و شهید غلامرضا بهفر بمناسبت روز دانشجو

بمناسبت روز دانشجو جمعی از مسئولین و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی با خانواده شهیدین دانشجو شهید صادق بهفر و شهید غلامرضا بهفر دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی عصر روز شنبه شانزدهم آذر ماه بمناسبت روز دانشجو جمعی از مسئولین  و دانشجویان  دانشکده علوم پزشکی خوی در اقدامی ارزشمند با خانواده شهیدین دانشجو شهید صادق بهفر و شهید غلامرضا بهفر دیدار و از والدین بزرگوار این دو شهید والا مقام تجلیل و قدر دانی بعمل آوردند.در این دیدار پدر بزرگوار و برادر این دو شهید خاطراتی را در مورد این دو شهید والا مقام خود بیان نمودند. همچنین وصیت نامه ارزشمند و پر محتوا شهید غلامرضا بهفر توسط یکی از داشجویان قرائت گردید.

• در دوشنبه 18 آذر 1398
  • در ***