تاریخ : چهارشنبه 20 آذر 1398

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی با حضور فرماندار شهرستان ،ریاست، معاونین، مسئولین، اساتید و تمامی دانشجویان روز 17 آذر ماه 98 در یکی از تالار های شهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی روز یکشنبه هفدهم آذر ماه مراسم با شکوه روز دانشجو  در تالار خاتون شهرستان خوی با حضور پرشور تمامی دانشجویان عزیز، فرماندار خوی، ریاست دانشکده،نماینده محترم دفتر نهاد رهبری در دانشکده خوی، معاونین، اعضای محترم هیات علمی و مدیران ستادی به همت مدیریت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده در اجرای برنامه های شاد(موسیقی، اجرای مسابقه،کلیپ های جذاب، تجلیل از دانشجویان برتر آموزشی، فرهنگی، ورزشی) برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا دکتر مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی ضمن عرض خیر مقدم به همه حاضرین روز دانشجو را به همه دانشجویان دانشکده تبریک گفتند.  ایشان در ادامه  ابراز داشتند روز شانزدهم آذر، که نماد حق طلبی و آزادیخواهی دانشجويان در برابر سایه شوم ظلم ، اختناق و استبداد است. این روز تاریخی يادآور رشادت دانشجوياني است كه سينه خود را در برابر مستبدین ظالم سپر كردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند دانشجویان گرانقدر ایران اسلامی؛ به مثابه وجدان بیدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ایمان به شمار می روند که به عنوان مغز متفکر جامعه می توانند جامعه را به مسیر پیشرفت و تعالی رهنمون سازند و گام های مهم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی بردارند و با ایجاد زیرساخت های لازم، حضور پررنگ تر ایران عزیز در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را رقم بزنند.
 در ادامه دکتر عابدی معاون استاندار و فرماندار شهرستان خوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجویی این مرز و بوم بیان کردند : دانشگاه مرکز و مهد ایمان و تعهد است و آنچه که در جامعه امروزی شگفتی می آفریند دستان پرتوان دانشجویان و نسل جوان و متخصص جامعه است .امروزه دانشجو به عنوان مرکز و ثقل مطالبه گری در تمامی سطوح اقتصادی، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی می باشد و دانشگاه محل تصمیم سازی است که دانشجویان در آن تصمیم سازی می کنند.
در پایان این مراسم که همراه با هنرنمایی دانشجویان و برنامه های متنوع بود از دانشجویان رتبه های برتر آموزشی و فعال در برنامه های جهادی و فرهنگی و برتر ورزشی با تقدیم لوح تقدیر و اهدا جوایز تجلیل گردید.

• در چهارشنبه 20 آذر 1398
  • در ***