تاریخ : چهارشنبه 11 دي 1398

پیام تبریک روز پرستار

بسمه تعالی

خجسته سالروز ولادت عقیله بنی هاشم، پیام آور قیام عاشورا، حضرت زینب کبری ( سلام الله علیها ) بزرگ پرستار کربلا، بهترین فرصت برای تجلیل از زحمات جامعه پرستاری عزیز است.
بی‌تردید پرستاران اسوه‌های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که در شرایط طاقت فرسای کاری با روحیه‌ای برگرفته از ویژگی‌های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می‌کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند.

مایه خرسندی است که دانشکده علوم پزشکی خوی در زمینه آموزش جامعه پرستاری متعهد و اخلاق‌مدار مبادرت ورزیده و در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز حضوری مثمرثمر دارد. جا دارد از جامعه پرستاران و دست اندرکاران این عرصه در دانشکده به دلیل زحمات صادقانه، دلسوزانه و انسانی تشکر و قدردانی نمایم.

این روز بزرگ را به جامعه پرستاری به ویژه پرستاران پرتلاش خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی خوی تبریک و تهنیت عرض نموده و مزید سلامت و توفیقات روزافزون شما را از درگاه حضرت احدیت مسئلت  می نمایم.

دکتر رقیه صدیفی

معاون آموزش،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی