تاریخ : يکشنبه 13 بهمن 1398

پیام تبریک معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی بمناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی

انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی واستبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت.

انقلاب ما انفجار نور بود.(حضرت امام خمینی (ره))

انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت ونماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی واستبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت.

ایام مبارک  وغرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی وحیات بخش رهبر کبیر وفقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.

دهه مبارک فجر تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه های زرین را در تاریخ حیات آدمی گشودند و فریاد خدا خواهی،معنویت،آزادی واستقلال را در گوش وجان جهانیان طنین انداز کردند.

دوازدهمین روز بهمن هرسال ،شوق انگیز ترین صفحه کتاب انقلاب،یعنی روز ورود زعیم آگاه،حضرت امام خمینی(ره) به ایران ورق می خورد،انقلابی که رساترین فریاد تاریخ،یعنی امام امت،آن را رهبری کرد وبه فرجام رساند وبرای حفظ آن،با تمام وجود تلاش کرد.

ملت ما در عرصه های علمی پس از انقلاب اسلامی پیروز وسرفراز شد ودر کنار این سرفرازی وپیروزی نام بلند ایران در بسیاری از عرصه های علمی در میان کشورهای پیشرفته قرار گرفت.

این ایام عزیز وفرخنده، فرصتی است بس غنیمت که بدانیم مرهون شهدای گرانقدر وعزیزی هستیم که درخت تناور این انقلاب با خون آنان سیراب شده است.

بدینوسیله اینجانب آغاز دهه فجر پيروزي انقلاب اسلامي؛ این حماسه تاریخی را به ملت شريف ايران تبریک و تهنیت عرض نموده؛ عزت و اقتدار و سربلندی ملت و كشور ایران عزیز را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر رقیه صدیفی

معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی