تاریخ : چهارشنبه 30 بهمن 1398

آیین تجلیل از دانشجویان اردوی جهادی بهداشت و درمان دهه فجر 98 و معارفه مسئول بسیج دانشجویی خواهران روز دوشنبه 28 بهمن ماه 98 با حضور ریاست دانشکده و جمعی از مسئولین درمحل اتاق جلسات معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.
روز دوشنبه 28 بهمن ماه 98 با حضور ریاست دانشکده و جمعی از مسئولین آیین تجلیل از دانشجویان اردوی جهادی بهداشت و درمان دهه فجر 98 و معارفه مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشکده در محل اتاق جلسات معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.برنامه با تلاوتی چند از کلام ... مجید توسط آقای سینا امامی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده آغاز شد و در ادامه خانم دکتر مقدم تبریزی ریاست دانشکده با عرض خیر مقدم به حاضرین درجلسه گفتند ابتدا من از دانشجویانی که دیروز بمناسبت تبریک روز مادر در دفتر اینجانب حضور یافتند تشکر میکنم.و در مورد اردوی جهادی برگزار شده، ضمن تقدیر و تشکر از تشکیل ستاد اردوی جهادی و برنامه ریزی منظم و دقیق در جهت برگزاری این برنامه خواستار ادامه ایثار و گذشت در خدمت به مردم جامعه با ادامه برگزاری این اردوها در مناطق محروم شدند و به دانشجویانی که در این اردو حضور داشتند تبریک و گفتند امیدوارم هر روز در راه جهاد قدم بردارید. سپس حاج آقا زینالی نماینده نهاد رهبری دانشکده، در مورد آثار کارهای خیر و حسنات در زندگی انسان روایتی از امیر المومنین برای حاضرین بیان نمودند و در ادامه خاطره ای از هشت سال دفاع مقدس بیان کردند که دانشجویان و طلبه ها در زمان جنگ نقش بسیار مهمی را ایفا نموده اند و ما نیز با تاثی به آن مردان خدایی راه وروش زندگی خود را بایستی بر آن سیاق پی ریزی کنیم و در آخر خانم دکتر صدیفی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی در مورد اردوی جهادی برگزار شده توضیحات و گزارشی به جمع حاضر ارائه نمودند و همچنین ایشان خاطر نشان شدند که دانشجویان سکانداران آینده کشور هستند و ایجاد انگیزه و روحیه خدمت در آنها باعث شکوفایی هر چه بهتر کشور و نظام سلامت خواهد شد و می توان از این ظرفیت نیروی جوان برای حل مشکلات عدیده بهداشتی یک منطقه استفاده نمود.در پایان خانم دانشجو زهرا اصغری به عنوان مسئول جدید بسیج  دانشجویی خواهران دانشکده معرفی شده و ابلاغ خود را  از دکتر مقدم تبریزی دریافت نمود و همچنین از دانشجویان اردوی جهادی بهداشت و درمان دهه فجر که در شهر دیزج دیز حضور یافته بودند با اهدای لوح و جوایز تقدیر بعمل آمد.

• در چهارشنبه 30 بهمن 1398
  • در ***