تاریخ : سه شنبه 20 اسفند 1398

سامانه ثبت‌نام "پویش دانشجویی مبارزه با کرونا" راه‌اندازی شد/ دانشجویان برای حضور داوطلبانه اقدام کنند

با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، "پویش دانشجویی مبارزه با کرونا" با نام # زندگی_دست_یاریگر_توست راه‌اندازی شد

به گزارش مفدا خوی ، فراخوان «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم راه‌اندازی شد تا دانشجویان در چهار محور «پیشگیری»، «مقابله»، «تاب آوری» و «مستندسازی» بتوانند در این پویش ملی شرکت کنند.
باتوجه به اعلام آمادگی دانشجویان بسیاری برای مشارکت و کمکرسانی به مردم و درجهت مبارزه با بیماری کرونا،  مقرر شد با مشارکت دو وزارت‌خانه علوم و بهداشت، پویش دانشجویی مقابله با کرونا در دانشگاه‌های سراسر کشور  راه‌اندازی شود.
این پویش ملی و دانشجویی با نام # زندگی دست یاریگر توست با حضور دانشجویان داوطلب و با هدف کمک‌رسانی برای شکست بیماری کرونا شکل گرفته است.
با توجه به فراخوان " پویش دانشجویی مقابله با کرونا"، سامانه ثبت‌نام دانشجویان داوطلب برای مشارکت در این پویش ملی راه‌اندازی شد و از این پس دانشجویان می‌توانند با مراجعه به لینک http://itmfd.behdasht.gov.ir/page/corona نسبت به ثبت‌نام در این پویش ملی اقدام کنند.

• در سه شنبه 20 اسفند 1398
  • در ***