تاریخ : شنبه 13 ارديبهشت 1399

تبریک و گرامیداشت هفته معلم

موضوع : تبریک و گرامیداشت هفته معلم
مُجالَسَةُ الْعُلَماءِ عِبادَة ؛ همنشینی با دانشمندان عبادت است . پیامبر اکرم(ص)
احتراما ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه پر خیر و برکت رمضان ، فرارسیدن روز معلم و هفته گرامیداشت مقام معلم و استاد را خدمت تمام اساتید دانشکده علوم پزشکی  به وپژه  اعضا محترم هیات علمی تبریک و تهنیت عرض می کنم .
بی شک معلمان و اساتید نقش بی بدیل در توسعه پایدارکشور داشته و از ارکان اصلی تحول بنیادین و رشد و بالندگی همه جانبه جوامع می باشند.  برای تحقق این اهداف می بایست نگاه و رویکرد ویژه و  ممتازی به مقام اساتید داده شود و تنها با این رویکرد می توان به سمت توسعه اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی ،معنوی و پژوهشی و.. گام برداشت . اساتید که ادامه دهنده راه انبیا هستند در پرورش نیروی انسانی کارامد، خلاق ، موثر و دارای فضلیت انسانی و فرهنگی نقش اساسی دارند. اساتید خلاقان شرایط موثر یادگیری و پرورش دهنده  قدرت  تفکر ، مشاورانی امین  و پدر معنوی  برای دانشجویان هستند. اهمیت این امر در مورد اساتید حوزه علوم پزشکی که عهده دار تربیت حرف پزشکی هستند  دو چندان می باشد.
اینجانب به مناسبت روز معلم ، ضمن سپاسگزاری و تعظیم در برابر مقام استاد ، از تمام اساتید که با شوق و ذوق و متعهدانه  و با نیت خالص اندیشیدن و خلاقیت و فرهنگ و معنویت را  در نسل جوان بسط می دهند  تشکر و قدردانی نموده و ارزوی توفیق روز افزون برای همه بزرگواران دارم .
دکتر رقیه صدیفی
معاون آموزش تحقیقات فرهنگی و دانشجویی