تاریخ : شنبه 31 خرداد 1399

پیام تبریک معاون محترم آموزشی،تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز بسیج اساتید

خانم دکتر صدیفی معاون محترم آموزشی،تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی به مناسبت گرامیداشت شهادت استاد بسیجی شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید تأکید کرد

بسیج نهادی ارزشمند و انقلابی است که با بهره گیری از پاک ترین و شریف ترین افراد و حضور در صحنه‌های مختلف از دفاع مقدس تا در صحنه های آبادانی کشور اسلامی و مقابله با هجمه‌های فرهنگی و عقیدتی دشمنان نقشی بسیار مهم و اساسی را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عهده دار بوده است.
ملت بزرگ ایران اسلامی آرامش و آسایش امروزی را مدیون ایثار و ازخودگذشتگی بسیجیانی هستند که مفسر واقعی واژه ایثار بوده و با الهام از مکتب عاشورایی حضرت ابا عبدا... الحسین (ع)، عزت و آزادگی و شرف انسانی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند تا این چنین در محضر خداوند متعال،امام (ره) و مردم ولایت مدار ایران اسلامی سربلند و شایسته تحسین بسیار باشند.
اکنون نیز باید بسیجیان  که همواره در دفاع از کیان سرزمین عزیزمان پیشتاز بوده اند، با همت و تلاشی جهاد گونه وعلمی از توان عظیم خویش برای  پیشرفت و آبادانی هر چه بیشتر کشور عزیزمان در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی استفاده نمایند.متن تبربک ایشان به شرح زیر است:
اینجانب فرا رسیدن هفته بسیج اساتید را به مقام عظمای ولایت و جامعه بزرگ دانشگاهی، خانواده معزّز شهدا،جانبازان،  آزادگان،رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس،آحاد بسیجیان غیرتمند و با بصیرت ایران اسلامی به ویژه اساتید بسیجی معاونت آموزشی،تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی تبریک عرض نموده و امیدواریم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای خردمندانه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله امام خامنه‌ای "مد‌ظله العالی" در پاسداری و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق باشید.