تاریخ : دوشنبه 2 تير 1399

پیام تبریک خانم دکتر صدیفی معاون محترم آموزشی،تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه(ع) و روز دختر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، خانم دکتر صدیفی معاون محترم آموزشی،تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه(ع) و روز دختر را تبریک گفتند.

دختر، نشانه رحمت خداوند و تجلی جمال الهی است.

دختران امروز، مادران آینده، بال های پرواز فرزندانشان به سوی کمال و سعادت خواهند بود.
ایشان روز بزرگداشت دختران، مقارن با فرا رسیدن سالگرد ولادت میراث‌دار نام و سیره حضرت فاطمه زهرا علیها السلام، حضرت فاطمه معصومه علیها السلام  را به تمام بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی خوی به ویژه دختران عزیز دانشجو تبریک گفتند و برایشان آرزوی سلامت و سعادت نمودند.