تاریخ : پنجشنبه 20 شهريور 1399

افتخار آفرینی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی در چهارمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه شهرستان خوی

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی موفق به کسب لوح افتخار سازمانی(موفق ترین پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی) از چهارمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه شهرستان خوی گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی روز سه شنبه هیجدهم شهریور ماه طی مراسمی که با حضور سردار شهسوار فرمانده سپاه شهدای استان و سردار محمد باقر علایی فرمانده سپاه پاسدران خوی و جمعی از فرماندهان این شهرستان،با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد ، در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرایند اشراف کلی فرماندهی سپاه شهداء آقای سینا امامی فرمانده پایگاه میثم دانشکده علوم پزشکی خوی به عنوان موفق ترین پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی در چهارمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه شهرستان خوی انتخاب شدند.

مدیریت دانشجویی و فرهنگی دانشکده این موفقیت بزرگ را خدمت ریاست محترم دانشکده،  معاون محترم آموزش تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده ، اساتید و دانشجویان عزیز دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده از مجاهدت های بی وقفه و مخلصانه دانشجویان بسیجی عزیز تقدیر و تشکر می نماید. ان شاءالله این افتخار در سال های آتی نیز حفظ گردد.