تاریخ : يکشنبه 6 مهر 1399

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و جانبازان جنگ تحمیلی و مدافعان خط مقدم سلامت

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و جانبازان جنگ تحمیلی و مدافعان خط مقدم سلامت با حضور فرماندار شهرستان خوی، ریاست دانشکده، معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی روز چهارشنبه دوم مهر ماه در محوطه معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده، عصر روز چهارشنبه دوم مهر ماه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری نهاد رهبری دانشکده، سپاه پاسداران شهرستان خوی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی ، ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده و نظام پرستاری  شهرستان خوی مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و جانبازان جنگ تحمیلی و مدافعان خط مقدم سلامت با حضور فرماندار شهرستان خوی، ریاست دانشکده، معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در محوطه معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام... مجید آغاز شدو در ادامه دکتر مقدم تبریزی ضمن خیر مقدم به فرماندر شهرستان خوی، به فداکاری ها و ایثارگری های جامعه پزشکی و درمانی کشور را یادآور حضور کادر درمانی در جبهه های حق علیه باطل عنوان کرد و افزود اگر در آن سالها کادر درمانی در پشت خط مقدم جنگ نقش آفرینی میکردند امروز در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا با تمام وجودشان شبانه روزی جانفشانی نموده و زحمت می کشند. در ادامه آقای حسین عباسی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی با حضور در جایگاه به سخنرانی پرداختند که اهم صحبتهای ایشان بدین شرح است: دراین مراسم فرماندار خوی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تجلیل از فداکاری ها و ایثارگری های جانبازان جنگ تحمیلی بهترین تجلیل از مدافعان خط مقدم سلامت را که ۷ ماه است شبانه روزی با تحمل سختی های فراوان زحمت می کشند را عمل به رعایت پروتکل های بهداشتی عنوان کرد. و در ادامه این مراسم یک نفر از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و یک نفر از پرستاران بخش ICU بیمارستان آیت الله خویی خاطره گویی کردند و در پایان با اهدای لوح تقدیر به تعدادی از جانبازان و مدافعان سلامت مراسم خاتمه یافت.