تاریخ : چهارشنبه 16 مهر 1399

برگزاری مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن وعترت در بخش آوایی ( رشته حفظ)

مرحله دانشگاهی بیست و پنجمین جشنواره قرآن وعترت( هد هد) در بخش آوایی -رشته حفظ ویژه دانشگاهیان وزارت بهداشت در دو گروه کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
به گزارش مفدا خوی، روز سه شنبه مورخ 15 مهر ماه 1399 آزمون بخش آوایی رشته حفظ بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان در بخش برادران با حضور نهاد رهبری،معاون آموزش،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی و مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی در نمازخانه معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی برگزار شد.دراین آزمون که در بخش برادران از ساعت 10 الی 12 برگزار گردید استاد سجاد علیپور داوری این بخش را بر عهده داشتند و همچنین آزمون بخش خواهران از ساعت 13 الی 15 برگزار گردید و داوری این بخش را استاد رقیه گلصنملو بر عهده داشتند.