تاریخ : دوشنبه 12 آبان 1399

بیانیه مشترک در محکومیت هتک حرمت به پیامبر اکرم (ص)

معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ، نهاد رهبری ،بسیج اساتید و نهاد های دانشجویی دانشکده هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) را محکوم کرد.
به گزارش مفدا خوی ، متن این بیانیه مشترک به شرح ذیل می باشد:
 السلام علیک یا رحمة للعالمین
با سلام و تبریک میلاد با سعادت پیامبر اعظم(ص) و هفته وحدت به تمام مسلمین جهان.
توهین جاهلانه رئیس جمهور فرانسه و تاکید و اصرار وی بر ادامه اهانت و حرمت شکنی علیه ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) بار دیگر کم عقلی و عقب ماندگی مدعیان عقلانیت و اندیشه را آشکار کرد.
قطعا این گونه اقدامات برای ایجاد عصبانیت میان مسلمانان و پیروان ادیان الهی و تخریب چهره آخرین فرستاده خداست. اما این جسارت ها گرد و غباری بیش نیست و بر نورانیت جاودان آن حضرت اثری نخواهد داشت و بر خلاف باور نابخردان موجب بیداری و وحدت بیشتر جوامع انسانی و اسلامی شده و چیزی از ارزش های سراج منیر نمی تواند بکاهد.
مجموعه معاونت آموزش ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی همراه با مسلمانان جهان، اقدام شنیع سران کشور فرانسه را شدیداً محکوم می کند و انزجار خویش را از فتنه انگیزی در میان امت های اسلامی ابراز می دارد.
- معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی
-دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری