تاریخ : شنبه 29 آذر 1399

پیام تبریک معاونت آموزشی تحقیقات دانشجویی و فرهنگی به مناسبت روز پرستار

سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را خدمت تمام پرستاران عزیز تبریک عرض می نمایم .
همانطور که مستحضرید رسالت و ماموریت پرستاری کمک به ارتقا سلامتی و کمک به  مددجویان، خانواده ها ، جامعه و  حتی افراد سالم است.پرستاری یک علم انسانی است و  جوهره پرستاری بر مراقبت از انسان تمرکز دارد و پرستاران مدافعان حفظ سلامت،ایمنی و حقوق بیمار هستند . با پیشرفتهای به وجود امده پرستاری مدرن و امروزی  هم قدرت و هم دانش لازم را برای مراقبت و خدمت رسانی در شرایط حاد و بحرانی را دارد . در واقع ارائه مراقبت و خدمات با کیفیت خوب به عنوان یک اولویت در هر سیستم مراقبت های بهداشتی خصوصاً در زمینه مراقبت های پرستاری در نظر گرفته می شود. این مسئله وقتی اهمیت پیدا می کند که اعتبار بیمارستان ها به شدت تحت تأثیر کیفیت مراقبت های پرستاری قرار می گیرد.
علاوه بر دانش تخصصی یک بعد بی نظیر از پرستاری ایثار واز خود گذشتگی و خدمت شبانه روزی و روحیه کار تیمی است که با این حرفه عجین شده است به خصوص در پرستاران ایرانی که نوعدوستی و شفقت و دلسوزی با تلفیق آموزه های دینی و الگو گیری از حضرت زینب (س) نمود بیشتری پیدا کرده است .
بعد دیگر پرستاری پاسخ به نیازهای جامعه  و تعهد و مسولیت پذیری آنهاست . پرستاران به عنوان اولین خط مقدم مبارزه با بیماریها با زندگی و مرگ انسانها سرو کار دارندو بیماران را به اعضای دیگر تیم مراقبت های بهداشتی پیوند می دهند ودر کلیه خدمات درمانی، مراقبتی و بهداشتی،اموزشی و تحقیقاتی  نقش غیر قابل انکاری دارد. مسیولیت پذیری و تعهد  انها و نشان دادن عکس العمل های مناسب  و به جا به بحرانهای سلامتی جامعه در طول پاندمی کرونا به خوبی نشان داده شد.اگر قبول داشته باشیم که نبض سلامت جامعه ، ضربان قلب پرستار است پس  لازم است که بیش از پیش قدردان این حرفه مقدس باشیم و کرامت افراد این حرفه را پاس بداریم . مجددا این روز بزرگ را خدمت جامعه پرستاری تبریک عرض نموده و ارزوی بهروزی و سلامتی برای ایشان دارم.