تاریخ : سه شنبه 2 دي 1399

سامانه جامع طرحهای تحقیقاتی علوم پزشکی کشورهمزمان با هفته پژوهش رونمايی شد

بسمه تعالي

همکار گرامی
معاون محترم تحقیقات و فناوری موسسه، دانشکده، دانشگاه علوم پزشکی...

با سلام و احترام

ضمن تبریک هفته پژوهش، به استحضار می­رساند «سامانه جامع طرح­های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور» به‌عنوان يکی از سامانه‌های نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران «نوپا» در آدرس https://rpis.research.ac.ir راه‌اندازی و همزمان با هفته پژوهش رونمايی شده است. این سامانه دربرگیرنده عناوين و اطلاعات بیش از 200 هزار عنوان طرح تحقیقاتی و پایان­نامه دانشگاه‌های علوم پزشکی است. در اين سامانه از طريق جستجوی ساده و پيشرفته، می‌توان اطلاعات طرح‌های تحقيقاتی و پايان‌نامه‌های مصوب و خاتمه‌يافته دانشگاه‌ها را بازيابی نمود. از اين سامانه برای جلوگیری از تکرار پژوهش‌های قبلی و بررسی عناوين تکراری و به‌زودی برای مشابهت‌يابی عناوين و متن پروپوزال‌ها و گزارش‌ نهايی طرح‌های تحقيقاتی و پايان‌نامه‌ها استفاده خواهد شد. اطلاعات سامانه مذکور سحرگاه هر روز بروزرسانی می‌شود. ضمن اعلام مراتب، خواهشمند است دستور فرمائید موضوع به مديريت امور پژوهشی، اطلاع‌رسانی و منابع‌ علمی، کميته اخلاق،‌ دانشکده‌ها،‌ مراکز تحقيقاتی و تمامی اعضای هيات علمی،‌ دانشجويان و پژوهشگران دانشگاه اطلاع‌رسانی گردد.