تاریخ : دوشنبه 6 بهمن 1399

دومین جلسه شورای هماهنگی امور ایثارگران دانشکده علوم پزشکی خوی

نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره خود، به فراموشی سپرده شوند. (حضرت امام خمینی ره)
دومین جلسه شورای هماهنگی امور ایثارگران دانشکده علوم پزشکی خوی در روز شنبه، مورخه ۹۹/۱۱/۰۴ در محل  سالن جلسات  معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده با حضورسرکارخانم دکتر مقدم تبریزی، رئیس دانشکده و رئیس شورای هماهنگی امور ایثارگران و حجت الاسلام زینالی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده و دیگر اعضای محترم تشکیل  و در خصوص ساماندهی کارکنان عزیز شاهد وایثارگروهمچنین فراهم نمودن شرایط لازم برای ارائه هرچه بهتر خدمات و تسهیلات به کارکنان معظم شاهد وایثارگر و رفع موانع ومشکلات این عزیزان تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

ابتدای این جلسه محمدلو دبیر ستاد شهاد ایثراگران دانشکده علوم پزشکی خوی به ارائه محتوای آیین نامه شورای هماهنگی امور ایثارگران اعم از اهداف، رسالت و ... پرداختند،   سپس  به ارائه گزارش اقدامات انجام یافته در خصوص مصوبات اولین جلسه به اعضای شورا ارائه گردید.