تاریخ : يکشنبه 24 اسفند 1399

مراسم دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهید بابانژاد

به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده مراسم دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهید بابانژاد در خانه بهداشت شهر فیرورق ، محل کار فرزند آن شهید والامقام با حضور جمعی از مسئولین دانشکده و یک نفر نماینده دانشجویی با رعایت پروتکل های بهداشتی حاضر شدند و از خانم دکتر بابانژاد دختر شهید عباسعلی بابانژاد تجلیل شد .
به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی مفدا _ خوی ، به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده مراسم دیدار و تجلیل از  خانواده معظم شهید بابانژاد  در خانه بهداشت شهر فیرورق ، محل کار فرزند آن شهید والامقام با حضور جمعی از مسئولین دانشکده و یک نفر نماینده دانشجویی با رعایت پروتکل های بهداشتی حاضر شدند و  از  خانم دکتر بابانژاد دختر شهید عباسعلی بابانژاد  تجلیل شد .
ابتدای مراسم با نثار فاتحه به روح شهدا والا مقام و شهید بابانژاد  آغاز شد و سپس دکتر مقدم تبریزی ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی افزودند تجلیل هیچگاه نمی تواند مقام واقعی شهادت را نشان دهد. تجلیل از خانواده های شهدا تجلیل از این شهدای گرانقدر  است.
در ادامه حجت اسلام والمسلمین زینالی نهاد رهبری دانشکده  با اشاره به مقام والای شهیدان گفت برای شما که نقطه اتصال و از حافظان این ارزشها هستید آرزوی سلامتی و تندرستی دارم امیدوارم در این ایام پرزحمت که هم سازنده و هم شکننده است در مراکزی که خدمت می کنید خداوند حافظ شما و خانواده ی  شما باشد.
و سپس صدیفی معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی  ضمن قدردانی از زحمات خانم دکتر بابانژاد  در آن مرکز  بهداشتی درمانی گفت شما در جایی مشغول بکار هستید که همه مردم از این ویروس منحوس کرونا فراری هستند  و این کارکردن شما ایثار بزرگی است. شما خانوداه های شهدا کار بزرگی انجام دادید اینکه عزیزانتان را از دست داده اید. ما به یاد شما  هستیم به یاد شما که تنها دارایی خود را ازدست دادید و این وظیفه ماست که با خانواده های شهدا دیدار کنیم .
و آخر نیز  محمدلو دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده با  یک کلام از سخنان شهید سردار سلیمانی پایان داد و گفت «تا کسی شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود. تمام شهدا دارای این مشخصه بودند».