تاریخ : يکشنبه 29 ارديبهشت 1398

پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی با محوریت اردو های زیارتی و برنامه های دانشجویی

پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی با محوریت اردو های زیارتی و برنامه های دانشجویی برگزار گردید
روز پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی با محوریت اردو های زیارتی و برنامه های دانشجویی با حضور سرکار خانم دکتر مقدم تبریزی ریاست محترم شورای فرهنگی و اعضای این شورا در معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار گردید. دکتر مقدم تبریزی بر  اهمیت  اجرای برنامه های فرهنگی مخصوصا در بخش دانشجویی تاکید کردند و ابراز داشتند" دانشجویان در کنار تحصیل علم باید در برنامه های فرهنگی نیز مشارکت فعال داشته باشند و توانایی های فرهنگی دانشجویان ارتقاء یابد." در ادامه جلسه بودجه فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی مورد بحث قرار گرفت و علی رغم اختصاص بودجه جدا گانه به امور فرهنگی ازطرف وزارتخانه، مقرر گردید اجرای برنامه های فرهنگی از لحاظ تامین بودجه ای از طرف معاونت های دانشکده مورد حمایت قرار گیرد. در این جلسه بمناسبت ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) مقرر گردید محفل انس با قرآن در شب 15 رمضان روز دوشنبه سی ام اردیبهشت ماه همراه با افطاری ساده برای دانشجویان دانشکده برگزار گردد. در این جلسه در  رابطه با سایر مناسبتهای تقویم فرهنگی دانشکده نیز برنامه های قابل اجرا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم گرفته شد.

• در يکشنبه 29 ارديبهشت 1398
  • توسط آرزو محمدزاده