تاریخ : چهارشنبه 1 خرداد 1398

برگزاری محفل انس با قرآن به مناسبت میلاد با سعادت کریمه اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)

مراسم محفل انس با قرآن به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع)، با حضور امام جمعه، معاون استاندار، ریاست، مسئولین و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در مسجد شیخ نوایی این شهرستان برگزار گردید.
مراسم محفل انس با قرآن روز دوشنبه سی ام اردیبهشت ماه مصادف با سالروز میلاد با سعادت کریمه اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) با حضور امام جمعه، معاون استاندار، ریاست، مسئولین و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در حسینیه شیخ نوایی این شهرستان برگزار گردید. در این مراسم معنوی حجت الاسلام والمسلمین شکوری امام جمعه شهرستان در مورد فضایل و تاریخ اسلام و مراتب فهم قرآن مطالب ارزنده ای ارائه نمودند و از برگزاری چنین برنامه هایی از طرف دانشکده علوم پزشکی خوی تقدیر و تشکر نمودند. در این مراسم معنوی دکتر مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی ضمن تقدیر و تشکر از حضور گرم و صمیمی امام جمعه، معاون استاندار و فرماندار شهرستان خوی و دانشجویان در محفل انس با قرآن، گفتند: امید است که با سرلوحه قراردادن پیام وحی در این ماه زیبا بتوانیم تمرین بندگی خالصانه و عاشقانه برای رسیدن به حضرت حق را داشته باشیم. دکتر مقدم تبریزی در ادامه افزودند: جوانی بهترین فصل شگفتن، رویش ها و زیباترین دوران درخشش و نیل به سعادت، نشاط، معنویت و کمال است و فصل جوانی بهاری است که در آن شخصیت ارزشمند جوان شکل میگیرد و استعدادها بارور شده و پایه های دینی و عقیدتی انسان مستحکم می گردد و جای مباهات است که دانشجویان عزیز در کنار تحصیل علم و دانش به تهذیب نفس خویش اهتمام داشته و در همه صحنه های علمی، اجتماعی و مذهبی حاضر و فعال باشند. در ادامه در مورد بسیج ملی کنترل فشار خون و زمان اطلاع رسانی و اجرای آن توضیحاتی ارائه نمودند و گفتند: همه ما وظیفه داریم در  اطلاع رسانی این طرح ارزشمند سهیم باشیم. این جلسه صمیمی با تلاوت آیات آسمانی توسط قاریان برجسته شهری و دانشگاهی آقایان سیدحسین ذاکر و کامبیز پورمند و اجرای گروه تواشیح "یاسین" بسیج دانشجویی دانشکده ادامه یافت و با تقدیر از دانشجویان فعال عرصه قرآنی دانشکده با اهدا لوح و هدایا و صرف افطاری ساعت 30/21 خاتمه یافت.

• در چهارشنبه 1 خرداد 1398
  • توسط آرزو محمدزاده