تاریخ : دوشنبه 13 خرداد 1398

چاپ مقاله

توسط دکتر شیخ محمدی عضو هیئت علمی گروه بهداشت دانشکده

چاپ مقاله ISI توسط دکتر شیخ محمدی در مجله معتبر بین المللی با ضریب تاثیر 6.44
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مقاله ارزشمند علمی دیگری توسط اعضاء هیئت علمی دانشکده به چاپ رسید. دکتر هاشم زاده معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی اظهار داشت مقاله دکتر امیر شیخ محمدی عضو هیات علمی گروه بهداشت، با عنوان :

Enhancing photo-degradation of ciprofloxacin using simultaneous usage of e⁠aq−⁠ and OH over UV/ZnO /I- process: Efficiency, kinetics, pathways, and mechanism

در مجله معتبربین المللی Journal of Hazardous Materials  با ضریب تاثیر 6.44 چاپ شده است . این مقاله به موضوع حذف آنتی بیوتیک سیپروفلاکسین به عنوان یکی از آلاینده های خطر ناک و تهدید کننده منابع آبی و محیط زیست از فاضلابهای صنعتی می پردازد .
دکتر هاشم زاده با  تبریک این موفقیت به تمامی اعضای هیئت علمی دانشکده، بهبود و ارتقای کیفی پژوهش ها را، ازمهمترین سیاست های پژوهشی دانشکده بر شمردند و از حمایتهای ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خوی از آموزش و پژوهش دانشکده تقدیر نمودند.

• در دوشنبه 13 خرداد 1398
  • توسط آرزو محمدزاده