تاریخ : يکشنبه 17 شهريور 1398

حضور دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در قالب اردوی جهادی عمرانی بسیج دانشجویی سپاه شهرستان خوی تابستان 98

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در قالب اردوی جهادی عمرانی بسیج دانشجویی سپاه پاسداران شهرستان خوی که در روستای بدل آباد این شهرستان برگزار می گردد حضور مستمر و فعال دارند.

بعد از اتمام اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشکده در حیطه  سلامت، این تشکل  با همکاری بسیج دانشجویی سپاه پاسداران شهرستان خوی اقدام به برگزاری اردوی جهادی عمرانی در منطقه محروم روستای بدل آباد نموده است. این اردو از مورخ 98/06/10 شروع و در حال برگزاری می باشد و گفتنی است در این اقدام که با هماهنگی بسیج دانشجویی شهرستان برای یک خانواده محروم یک باب خانه ساخته خواهد شد. در مورخه 98/06/15 نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده به همراه مدیر دانشجویی و فرهنگی و سایر مسئولین از این اردو بازدید کردند. در این بازدید جناب سرهنگ محمدزاده مسئول محترم بسیج دانشجوئی شهرستان نیز حضور داشتند. آقای سینا امامی مسئول بسیج دانشجوئی دانشکده که در اردو شرکت فعال داشتند مسائل و مشکلات موجود را به مسئولین تبیین کردند و خواستار حمایت بیشتر از برگزاری اردوهای جهادی شدند. در این بازدید از ارزش بالای کار دانشجویان دانشکده تجلیل و قدردانی گردید و مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده در مورد برگزاری هرچه بهتر این اردوها و آشنایی دانشجویان دانشکده از نزدیک با محرومیت موجود در جامعه قول های مساعدی به دانشجویان دادند و اظهار کردند که: " به حول و قوه الهی استارت برگزاری اردوهای جهادی هم در حیطه سلامت و هم در حیطه عمرانی از ابتدای سال 97 در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درملنی خوی زده شده است و با قوت بیشتر برگزاری این اردوها ادامه خواهد داشت."

• در يکشنبه 17 شهريور 1398
  • در ***