۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۹ مهر
1400/07/07
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود1400
برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال 1400 دانشکده علوم پزشکی خوی
ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان عزیز جدیدالورود در سال تحصیلی 1401-1400 به اطلاع میرساند همه پزیرفته شدگان بایستی تمامی مراحل ثبت نام را در سامانه هم آوای دانشکده علوم پزشکی خوی انجام دهند.به حول و قوه الهی برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال 1400 دانشکده علوم پزشکی خوی به شرح ذیل می باشد:
پذیرفته شدگان لازم است از روز چهارشنبه مورخه 07/‏07/‏1400 الی روز چهارشنبه مورخه 14 /‏07/‏1400 پس از آماده کردن مدارک لازم جهت ثبت نام به آدرس ذیل ارسال نمایند.
آدرس دانشکده: استان آذربایجان – خوی- انتهای بلوار ولیعصر- روبروی میدان خشکبار- معاونت آموزشی و تحقیقات وامور فرهنگی و دانشجویی- کد پستی 53464-58167

مدارک لازم برای انجام ثبت نام 1400
توجه فرمائید  تمامی فرم ها و مدارک درخواستی بایستی  در دسترس دانشجو بوده تا در زمان اعلام از طریق دانشکده مربوطه (پس از شروع کلاس ها) در زمان های تعیین شده به آموزش دانشکده تحویل گردد.
هرگونه مغایرت و یا ناقص بودن مدارک به منزله تخلف بوده و از ادامه تحصیل جلو گیری بعمل خواهد آمد.
1- دریافت و تکمیل فرمهای ارائه شده در بخش فرمهای ثبت نامی  ( تکمیل با توجه به توضیح مقابل فرمها)
2- اصل گواهی پیش دانشگاهی با انضمام یک برگ تصویر آن
3- اصل گواهی دیپلم متوسطه با انضمام یک برگ تصویر آن
4- اصل ریز نمرات دوره متوسطه با انضمام یک برگ تصویر آن
5- عکس رنگی 4*3 شش قطعه
6- کپی شناسنامه عکسدار از تمام صفحات (یک برگ) و تصویر کارت ملی
7- اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی پیش دانشگاهی و دیپلم(اقدام از طریق اداره پست محل سکونت)
8-. اصل و کپی فیش واریزی بابت شهریه یک ترم پذیرفته شدگان رشته های پردیس خودگردان
9- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص کند.
10-  ارائه مدرک کاردانی، کارشناسی و یا مقاطع بالاتر و دو برگ تصویر آن (مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاهها)
11-ارائه برگ انصراف و برگ تصویر آن(مخصوص دانشجویانی که از سایر دانشگاهها انصراف داده اند)
12- مدارک لازم جهت ثبت نام، مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ایثارگران، جانبازان، شاهد، بهیاران و... مندرج در اطلاعیه سازمان سنجش
13- فرم های ثبت نامی:
فرم شماره یک، فرم شماره چهار،فرم شماره شش
فرم دستورالعمل رفتار حرفه ای
فرم اطلاعات فردی دانشجو
فرم شاهد
14-  مدارک مورد نیاز معاونت دانشجویی و فرهنگی
فرم تعهد محضری 1400
فرم توانمندی فرهنگی،هنری و ورزشی
(برای ورود به سامانه هم آوا نام کاربری: شماره پرونده و رمز عبور: کد ملی می باشد )