۱۴۰۰ پنج شنبه ۳۰ دي
1400/10/11
انتخاب دکتر امیر شیخ محمدی استاد دانشکده علوم پزشکی خوی به عنوان پژوهشگر برگزیده استانی

به گزارش خبرگزاری مفدا_خوی،  در این جشنواره با حضور روسای دانشگاه‌ها و مسئولین دستگاه‌های اجرایی استان و با هدف تجلیل از منتخبین پژوهش و فناوری استان ، از 18 پژوهشگر و 5 فناور برگزیده دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان، 11 پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان از بین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان و 8 دانشجوی پژوهشگر برگزیده، با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر شد.

محمد صادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی به عنوان رییس ستاد هفته پژوهش استان، دکتر احمد علیجانپور سرپرست دانشگاه ارومیه به عنوان جانشین رییس و دکتر عباسی شفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه نیز به عنوان دبیر این ستاد بر برنامه های این جشنواره نظارت و فعالیت داشتند.

حجت الاسلام سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی نیز در این مراسم ضمن تاکید بر لزوم حمایت مداوم از پژوهشگران و نخبگان افزود:  حمایت و تجلیل از پژوهشگران معطوف به هفته پژوهش نشود.

وی ادامه داد: موضوعات پایان نامه ها براساس نیاز جامعه و با نیت حل مشکلی از مردم انتخاب و انجام شود.

تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)