۱۴۰۱ سه شنبه ۲۷ ارديبهشت
1401/01/20
سخنرانی ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی پیش از خطبه های نماز جمعه
به گزارش مفدا خوی،به نقل از وبدا دکتر حسین حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی امروز قبل از خطبه های نمازجمعه خوی طی سخنانی ضمن گرامیداشت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت ضمن بیان توانمندی های دانشکده علوم پزشکی خوی در زمینه های مختلف بهداشتی ، درمانی و آموزشی به تبیین برنامه های آتی دانشکده علوم پزشکی خوی پرداخت.
 دکتر حبیب زاده در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و انجام واکسیناسیون تاکید کرد. و از مردم خواست به منظور تامین سلامت خود و خانواده به برنامه غذائی خود بویژه در ماه مبارک رمضان دقت نمایند و برای جلوگیری از بروز بعضی از بیماریها مصرف قند؛ چربی و نمک را محدود نمایند.
در مراسم نماز جمعه خوی اکیپ میز خدمت شامل: واکسیناسیون کرونا، مشاوره تغذیه، مشاوره خانواده، بهداشت روان و کنترل فشارخون و... توسط کادر بهداشتی و درمانی، بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجوئی به نمازگزاران ارائه خدمت نمودند.

تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)